Recept voor roodbaarsfilet

Hier is een eenvoudig recept om roodbaarsfilets voor twee personen te bereiden:

Ingrediënten:
- 2 roodbaarsfilets van elk 200 g
- 1 citroen
- 2 eetlepels olijfolie
- Zout en gemalen zwarte peper

Instructies:
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Leg de twee roodbaarsfilets in een ovenschaal.
3. Besprenkel de roodbaarsfilets met het citroensap.
4. Voeg de olijfolie toe aan de roodbaarsfilets en breng op smaak met zout en gemalen zwarte peper.
5. Zet de schaal in de voorverwarmde oven en bak ongeveer 12-15 minuten, afhankelijk van de dikte van de roodbaarsfilets.
6. Controleer de gaarheid door de punt van een mes in het dikste deel van de vis te steken. Als het gemakkelijk doordringt, is de vis gaar.
7. Serveer de roodbaarsfilets warm met gestoomde groenten of rijst.

Eet smakelijk !